`

Antarctica

A történet szerint egy antarktiszi nemzetközi kutatóállomás dolgozói vagyunk. Egy repülőgép érkezett az ellátmánnyal, de a rossz időben nem tudott leszállni, ezért a cuccokat csak kidobálták a hóra. Ezeket a holmikat kell begyűjteni egy olyan hótalpas járgánnyal, aminek elromlott a kormánya, és csak az óramutató járásának irányába tud elfordulni.

AntarcticaElképesztően minimalista játék, csak egyetlen gombot, a gázt kell nyomni, ugyanis az automata forgás miatt az irány magától változik. Négy pilóta közül választhatunk, ez a gyakorlatban a szán sebességét jelenti. Óvatosan kell navigálni, mert sokszor a jégperem szélére hullanak a cuccok, de a vízbe esés a játék végét jelenti.

Antarctica gyűjtögetésIdőre megy, 99 másodperc áll rendelkezésre, épp ezért ha rossz ütemben gyorsítunk ki, és ezáltal rossz irányba haladunk, akkor egy teljes környi forgást kell kivárni a helyes irányba álláshoz, ami időveszteség. Ha csak kicsivel lőttünk mellé az irányzékkal, akkor a tárgy körüli pörgéssel lehet, hogy épp fel tudjuk venni a cuccot, érdemes ezt kihasználni.

Menet közben van egy ismétlődő kopogó hang, amiről nem tudom, hogy micsoda, de szerintem nagyon illik a hangulathoz. Meglepően sokáig el lehet lenni ezzel a 3k-s játékkal.

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.