`

Atomix

>
Játékzene SID

Atomix vízAz Atomix egy tologatós logikai játék, amiben különböző kémiai molekulákat kell összerakni. A nehezítés az, hogy az atomokat nem lehet akárhol megállítani, faltól-falig, vagy a legközelebbi akadályig közlekednek. Sőt, az egyes atomok csatlakozási pontjai is kötöttek, így nem lehet akármelyik hidrogént odapasszintani, ahol arra lenne szükség. A víztől kezdve, egyre bonyolultabb szerkezeteket kell felépíteni.

Atomix eténHat pályánként bónuszpályákat ad be, ahol folyadékkal teli üvegcséket kell sorrendbe tologatni elég rövid idő alatt. Az időlimit a normál pályákon szerintem rossz ötlet, ilyen jellegű logikai játékba teljesen felesleges idegesítés. Aki ilyen játékkal játszik, az kizárt, hogy az idővel akarjon versengeni, mert a gyorsaság semmit nem ad hozzá az összerakás élményéhez.

Atomix metánA nagyobb molekulák esetében sokat segít a pálya előzetes áttekintése, hogy egyáltalán hol fér el a végső kész rács. A nagy tologatások közepette akár megoldhatatlan helyzetbe is sodorhatjuk magunkat, pálya újraindítás márpedig nincs, csak a teljes restart. Ezért ajánlom cheattel játszani.

Tipikusan az a játék, ahol az alapötlet remek, de ma már ezt ezerszer szebbre, jobbra, és játszhatóbbra meg lehetne csinálni.

Atomix propánAtomix címkép

Linkek


READY.

> FOOLDAL

> JATEKOK