`

Démonok Kastélya 2

Démonok Kastélya 2 titleA második rész még őrültebb mint az első. Legfőképp azért, mert 2012-ben(!) látott napvilágot. Steveboy - a készítő - úgy gondolta, hogy a játék érdemes egy folytatásra és felturbózta kicsit. Amint az a képeken is látható, grafikailag jelentős ráncfelvarráson esett át, valamint hangeffekteket is hallhatunk.

Démonok Kastélya 2 kastélyEzen kívül új feladványok is kerültek a játékba, úgy mint a kirakós játék, a trükkös kártyás, vagy személyes kedvencem a láthatatlan híd. További pozitívum, hogy a szerencsefaktornak jóval kisebb szerepe van mint az első részben. Itt jóval ritkább az az eset hogy teljesen kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk egy-egy szobában. Gyakorló rész is van, ahol a nagy megmérettetés előtt bemelegíthetjük reflexeinket.

Démonok Kastélya 2 gyakorlásDémonok Kastélya 2 őrült matematikus

A feladatok teljesítése és végül a királylány megmentése igazi kihívást jelent. Nem túlságosan nehéz, de könnyűnek sem mondanám. Főleg amikor a 15. szobából visszateleportálsz egészen a 2. szobáig és gyakorlatilag kezdheted elölről a játékot. :)

Démonok Kastélya 2 furfangos teleportDémonok Kastélya 2 trükkös kártyás

A játék hemzseg a jobbnál jobb ASCII-artoktól. A billentyűzetről való irányításnak is megvan a maga bája. Ez az a játék ami az "elkezded és nem bírod abbahagyni" kategóriába esik. Játék, ami sok kis játékból áll.

Démonok Kastélya 2 Lucifer ördögszekereDémonok Kastélya 2 láthatatlan híd

Méltó folytatása az első résznek. Minden téren többet nyújt, de teszi ezt úgy, hogy hangulatra mégis megmaradt olyannak amilyen az elődje volt. Az pedig külön öröm számomra hogy a mai napig készülnek programok C64-re.

Démonok Kastélya 2 démonok legyőztekDémonok Kastélya 2 győzelem

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.