`

Eddie Kidd Jump Challenge

Eddie Kidd Jump Challenge címképAz első kazettánk B oldalának harmadik programja volt ez. 0-16 fordulatig volt az ABC-TURBO, aztán a Speed King, amit egy újabb motoros játék követett, az Eddie Kidd. Ez arról szól, hogy autók felett kell átugratni egy motorral. Emlékként annyi maradt meg, hogy sosem sikerült, mindig összetörtük magunkat, de nem adtuk fel. Bátyámmal körönként egymásnak adogattuk a joystickot, hogy: "van egy új ötletem, most én próbálom meg". A vége mindig a fájdalmas esés, a még fájdalmasabb szirénázás, és a kórház lett.

Eddie Kidd Jump Challenge start pozícióA címképernyő meg az összes többi átvezető képernyő felépítése eszméletlen puritán, cserébe egyedi. Hatalmas betűkkel íródik ki a szöveg a barna képre. A játék képi világa is sivár. Egy szürke sikátorban állunk rajthoz háttérben a város barna látképével. Egyedül az autók rajzolata tetszetős.

Eddie Kidd Jump Challenge ugratásA tűzgombbal lehet gázt adni, viszont a sebességváltás az F billentyűkkel történik, amire mi csak sok próbálkozás után jöttünk rá. Az irányokkal Eddiet tudjuk mozgatni a motoron a súlypont változtatása érdekében. A túloldali sikeres landolás több tényező függvénye. A helyes sebességválasztás, és a repülés közbeni balansz megtartása a kulcs. Elég érzékeny, tehát nagyon el kell találni az érkezést. A túloldali rámpa vízszintes részén, már lassabb sebességgel, enyhén a hátsó kerékre érkezve lesz a nyerő.

Most, hogy újból kipróbáltam, párszor azért sikerült letenni a gépet rendesen. Ekkor jön a következő pálya, ami eggyel több autót jelent. Ennyi az össz változatosság a játékban, mindig eggyel több autót kell átugratni, ennél többet nem nyújt a progi. 24 autó átrepülése esetén lehet megnyerni a játékot. Ha valaki kedveli a motoros műfajt, az próbálja ki, a többieknek elég lehet a végigjátszás videó megnézése.

Eddie Kidd Jump Challenge bukásEddie Kidd Jump Challenge kórház

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.