`

Grand Prix Simulator

>
Intro zene

Grand Prix Simulator high scoresŐrült nagy partikat játszottunk vele. Felülnézetes egyképernyős forma-1 szerűség, jó sok pályával. Pályaszerkesztő sajnos nincs hozzá, pedig adná magát. Egyjátékos módban a gépi ellenfél ellen kell küzdeni. Addig tart a játék, amíg mi végzünk előbb pályánként a három körrel. A gép fokozatosan erősödik, de elég sablonos az algoritmusa, folyton ugyanoda akad be, szóval könnyen kiismerhető.

Grand Prix Simulator első pályaKétjátékos módban hárman versenyzünk, mert oda is beszáll a gép. Ez így a legjobb, mert mindig az utolsó esik ki, aki jó esetben a gép, így a két játékos tovább küzdhet egymás ellen. Ha pedig a haver vérzik el, akkor egyedül folytathatjuk tovább a gép ellen. Elsőre nem könnyű irányítani, de kis gyakorlással elég hamar rá lehet érezni.

Grand Prix Simulator olajfoltAz aszfalton itt-ott előfordulnak olajfoltok amin meg lehet csúszni, de időnként kikerülnek hasznos holmik is, amiket plusz pontokért begyűjthetünk. Ezek a cuccok általában a versenyben vezető elé kerülnek ki, szóval már csak ezért is érdemes mindig az élen haladni. Megunhatatlan és izgalmas játék. Főleg amikor az utolsó kanyar után, tizedmásodperceken dől el a továbbjutás.

Grand Prix Simulator harmadik pályaNagy negatívuma a csikorgó hang, ami nagyon idegesítő, és az is ha egy felüljáró alatt akadunk be valamibe, akkor szerencsétlenkedhetünk, mert semmit sem látunk az egészből. Ezeket leszámítva szuper játék. Ezek a felülnézetes autós játékok mindig is a szívem csücskei voltak, a terveim között szerepel egy hasonló játék legyártása, persze szigorúan pályaszerkesztővel!

>
Nem tudom ez a zene mikor szol benne

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.