`

Hover Bovver

>
Játékzene

Hover Bovver titleFűnyírós játék! Feladatunk, hogy a szomszédoktól szerzett fűnyíróval az optimális 2,5 cm-esre nyírjuk a pázsitot. Az alapvetően unalmas tevékenységet igazán eseménydússá teszi a többi szereplő. Az udvarban rajtunk kívül jelen van még egy ember és egy kutya. Ha az ember elkap, akkor elveszi tőlünk a gépet, és mehetünk a következő szomszédhoz csórni az újat.

Hover Bovver első udvarFontos, hogy csak a zöld pázsitot nyírjuk, a virágágyásokra véletlenül se menjünk rá. Ha beletiprunk, akkor még egy ember színre lép, aki szintén minket akar elkapni, és így nagyon nehézzé válik a játék. A kutya egyszerre barát és ellenség is. A tűzgomb megnyomásával lehet ráuszítani az emberekre, akiket így tudunk távol tartani magunktól. De csak addig hallgat ránk, amíg hűséges hozzánk, ezt alul egy csík mutatja. Csakúgy mint a toleranciáját, ami folyamatosan fogy. Amíg toleráns, igyekszik elkerülni a fűnyírót.

Hover Bovver második udvarAz emberünk irányítása érdekes. Az első métereket lassan teszi meg, de ha nyomva tartjuk az irányt, akkor nagyon be tud gyorsulni. Ez jól jön ha előnyt akarunk szerezni üldözőinkkel szemben. Viszont könnyen bele tudunk futni a virágok közé. Figyelni kell a túlmelegedésre is, időnként pihentetni kell a gépet.

Hover Bovver beletiprás a virágágyásbaJó taktika az árkok kihasználása, mivel az ellenség nem tud rajta átmenni, és annyi esze nincs hogy kikerülje, magyarán be tudjuk akasztani oda. Akkor mehetünk a következő pályára, ha egyetlen hosszú fűszál sem marad. Magyarán minden sötétzöld rész világoszölddé válik. :) Meglepően nehéz játék, főleg az irányítás és a kutya rohamosan fogyatkozó türelme miatt.

Hover Bovver szomszéd házaAz alap ötlet nagyon eredeti, de van pár idegesítő apróság benne. Például minden életvesztés után végig kell nézni ahogy hősünk átmegy a szomszéd fészerbe fűnyírót csórni. Na, az fájdalmas... Illetve túl nehéznek és ezáltal frusztrálónak is éreztem. Ezen hibák nélkül tökéletes játékként tudnám ajánlani, így viszont csak az próbálja ki, aki erős idegrendszerrel bír.

Hover Bovver harmadik udvarHover Bovver high scores

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.