`

International Karate

>
Intro zene

International Karate introA legjobb verekedős játék C64-re. Az alap IK is nagyon jó, de az IK+ még jobbra sikerült, mi főleg azt játszottuk, ezért most arról írok. Azért international, mert az első részben a világ különböző pontjain kellett harcolni. Sydneyben, New Yorkban, Egyiptomban, stb. A pluszban csak egyetlen helyszín van, de az grafikailag ver mindent.

International Karate fehér övSokszor csak azért játszottam, hogy a tájban gyönyörködjek, amit billentyűkombinációkkal meg is lehetett változtatni. Azt hiszem, a csillag gombbal a nap tükröződését a vízen, vagy az égbolt színét. Időnként halak ugráltak ki a vízből, madarak repkedtek az égen, vagy pókok lógtak le a fáról, szóval nagyon aprólékosan kidolgozták a körítést is a készítők.

International Karate MesterAz irányítás és az animációk már az első részben is rendben voltak, a folytatásban még inkább. A joystick összes létező iránya ki van használva, a tűzgombbal kombinált változataival együtt. Bekerült egy harmadik fél is a játékba, így két játékos és egy gépi ellenfél egyszerre csapkodhatják egymást. A Mester minden körben búcsút int az utolsó helyen végzőnek.

>
Gong

International Karate bónuszHárom körönként bead egy bónusz ügyességi pályát. A téglatörés helyett a pluszban pattogó labdákat kell pajzzsal hárítanunk. Jobbról és balról is jönnek, egyre gyorsabban, és különböző magasságokban érnek el bennünket. Ha mind a 60-at visszaütöd, akkor azt mondom, fasza gyerek vagy! Megéri itt sok pontot szerezni, mert egyre közelebb jutunk a fekete övhöz.

International Karate high scoresA grafikáról, az irányításról és az animációkról már áradoztam, úgyhogy most az audió részleg következik. A zenéje Rob Hubbard műve, a fenti play gombra nyomva hallgathatod is az eredeti SID-et. Az ütések és rúgások pedig Bud Spencer filmeket idéző hangeffekteket adnak. Ez a játék szintén azok közé tartozik, amiket ma is újra elő lehet venni, nem fogunk csalódni benne.

Irányítás

International Karate irányítás

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.