`

Jungle Hunt

>
Start

Jungle HuntDzsungeljáró kalandorok vagyunk, a társunkat elfogták a kannibálok, és épp készülnek megfőzni őt egy üstben. Lehetőleg még a leves készre rottyantása előtt kellene megmenteni A Nőt, ehhez pedig át kell verekednünk magunkat a dzsungelen. Első feladat a tarzanos liánokon való ugrálás. Arra kell figyelni, hogy a következő liánra jó ütemben ugorjunk át, különben a sűrű bozótban landolunk. A nehezebb fokozatokon majmok már lefoglalhatnak egy-egy liánt, nem szabad rájuk ugrani, mert lelöknek minket.

>
Pálya kész

Jungle Hunt úszásAztán krokodiloktól hemzsegő vízbe vetjük magunkat, amiben le kell nyomni pár száz méter gyorsat. A víz alá merülve az oxigéntartalékunk fogy, időnként fel kell menni teleszippantani a tüdőnket a párás esőerdei levegővel. A krokik szemből ledöfhetők, de jobb nyugtával dicsérni a napot, és nem zargatni őket, mert ha nem vagyunk pontosak, akkor veszítünk egy életet. A felszálló fehér buborékok nem kártékonyak, csak akadályoznak, azok alatt tanácsos átúszni.

Jungle Hunt lejtőKiérve a túlpartra, a Quest for Tires-hez kísértetiesen hasonlító kaptató következik, ahol kövek zuhannak lefelé. A laposabban pattogók felett át kell ugrani, a magasra pattanók esetén a guggolás lehet a nyerő taktika. Advancedre rakva egyszerre több kő is jön, mindenféle kombinációban, itt a siker titka a nagy ugrásban rejlik, ami a tűzgombhoz a felfelé irányt is tolva érhető el.

>
Congratulations zene

Jungle Hunt kannibálokVégre odaértünk célunkhoz, ahol már fortyog az üstben a lé, szerettünk egy kötélen lóg felette, alul pedig kannibálok lándzsájukat emelgetve járják rituális táncukat. Őket átugorva kell felugrani a hölgyhöz akkor, amikor kellően lenn van, különben mi magunk is könnyen az üstbe pottyanhatunk. Ha sikerrel jártunk, akkor jön egy borzasztóan hamisan szóló győzelmi zene, majd kezdődik elölről, más háttérszínnel és nehézségi fokozattal. Nekem elég nehezítést jelentett az, hogy nem tudtam a nagy ugrásról, és pusztán a kicsit használva ugrottam át a kannibálokon, még arra is figyelnem kellett, hogy az ugrás pillanatában a lándzsájuk épp le legyen engedve.

Jungle Hunt címképJungle Hunt győzelem

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.