`

Lazy Jones

>
Egyik dallam a játékból

Lazy Jones három emeletEz egy olyan játék, amiben többféle minijátékkal játszhatunk. Portás karakterünkkel kell mászkálni egy hotelben, és betérni a 18 szoba mindegyikébe, ami közül 15 valamilyen videójátékot rejt. Az egyes játékokban elért pontok összege adja a teljes pontszámunkat. Az nem baj, ha egy minijátékban meghalunk, valódi életet csak akkor veszítünk, ha a három szinten járőröző entitások elkapnak. A felső emeleten maga a hotel igazgató jár fel-alá, az alsón az előző igazgató szelleme, középen pedig egy öntudatra ébredt felmosókocsi.

Lazy Jones pulykás játékA minijátékok változatosak. Vannak koppintások, például a space invaders klón, vagy a froggers klón, de vannak teljesen eredeti ötletek is. Nekem a legjobban a falépítős tetszik, ahol kígyószerűen kell téglafallal telerakni a pályát. Hangulatos még az űrbéli repkedő csilingelő csontocskák visszaütögetése, illetve a H.E.R.O. szerű emberkimentős játék is. A legszürreálisabb, amikor futószalagon érkező sült pulykákat kell villával átszúrni, még mielőtt a kukában landolnának, de egy repkedő tárcsázós telefon akadályoz minket az evőeszköz célba juttatásában.

>
Másik dallam a játékból

Lazy Jones 99 red balloonsA játékokban elérhető pontszámok nincsenek balanszban. Van olyan, amivel órákig játszanék (például amikor a struccok elől kell a tojásokat összeszedni), de sajnos szinte azonnal vége, és egy játékterembe csak egyszer mehetünk be. Miután bejártuk már az összeset, akkor válnak újra nyithatókká a már bejárt szobák ajtajai. Vannak hosszabb és uncsibb játékok, amik ráadásul kevés pontot hoznak a konyhára, ilyen a 99 red balloons. Annak egyetlen előnye, hogy a 99 Luftballons című szám szól alatta:

>
99 Luftballons dallam a játékból

Lazy Jones struccos játékA zenei megoldás frenetikus. Az egy dolog, hogy maximálisan passzol a játék stílusához, de úgy váltogat a számok között, hogy észre sem lehet venni. Minden pályának egyedi zenéje van. Van egy szám, a Kernkraft 400, amit a Zombie Nation lopott le, ez itt hallható:

>
Kernkraft 400 - Zombie Nation

Lazy Jones kimentős játékA pihenő szobákat is be kell járni, de nem jók semmire. A készítő azért rakta be ezeket, mert már nem volt semmi ötlete. Idegesítő, amikor a szobákból kijövetel azonnal pont az ellenségre rak rá, és veszítünk egy életet. Bár jobban belegondolva, máshogy nem is igazán tudna vége lenni a játéknak, mert könnyen átugorhatók a folyosók rémei, mert ugrás közben is lehet irányt váltani.

Fura mód, teljesen jól el lehet vele lenni, akár órákon át. Kár, hogy az egyes játékokat nem lehet külön játszani, mondjuk egy gyakorló mód keretében.

További dallamok:

>
n+1. dallam a játékból
>
n+2. dallam a játékból
>
n+3. dallam a játékból

Lazy Jones scoot játékLazy Jones falépítős játékLazy Jones űrhajós játékLazy Jones csontocskák

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.