`

Let's Invade!

>
Főcím SID

Let's Invade címképSpace Invaders felturbózva. 2016-os játék, ahol a készítő arra vállalkozott, hogy az alapvetően egyszerű stílust audiovizuálisan annyira intenzíven, sokkolóan tálalja, hogy akár a reggeli kávé fogyasztását is szükségtelenné tegye. Egészségügyi figyelmeztetéssel indul a játék, az epilepsziára hajlamosak számára a villódzás kikapcsolása felkínált opció. Persze úgy könnyebb, tehát ez valahol csít, de tény, hogy jó marketing fogás, hogy ilyen is van benne.

Let's Invade level 3Hosszas sztorija van, de szerintem ember nincs akit ez érdekel. Ugyanazt kell csinálni, mint bármelyik ilyen játékban, alulról kell lőni az egyre lejjebb araszoló külföldieket. Ha leérnek hozzánk, akkor elfoglalták a Földet, ami itt egy élet elveszítését jelenti. A szörnyek tudnak lőni, vagy köpni, nem tudom, az elől ki kell térni. A pályák előrehaladtával nehezedik a móka, egyre többet kell belelőni a támadókba.

>
Játékzene #1

Let's Invade level 9A nehezítéseket kompenzálva, a barna lényt kilőve bónuszokhoz juthatunk. Gyorsabb, vagy páncélozott ágyúnk lehet, a lövésünk sebessége nőhet, de akár meg is állíthatjuk az inváziót rövid időre. A legjobban a bomba tetszik, a lefelé irányba húzva a joyt azonnal megsemmisíti az összes ellent a képen. Ezt ajánlott tartogatni a nehezebb körökre. 40 pályán át kell kitartani, vagyis akár pozitív végkicsengése is lehet a játéknak! A végén az alienek elkotródnak, így a Föld megmenekül!

Let's Invade level 14Könnyű játék, lehet darálni a pályákat agyatlanul. A folyamatosan scrollozódó és a diszkózene ritmusára villódzó háttér nehezítése idegesítő számomra. Én ezt nem fícsörnek érzem, sokkal inkább lobotómián átesettek számára kiegészítő kezelésének. Enélkül szerintem jobb lenne a játék. Nem azért fogod abbahagyni, mert elfogyott minden életed, hanem mert szétnyírja a frontális lebenyedet. Grafikailag amúgy nagyon jól néznek ki a pontmátrixos felépítésű idegenek, számomra ez a legvonzóbb eleme a produktumnak.

>
Játékzene #2

Let's Invade level upHárom évvel később készült folytatása is, de semmi újat nem ad, egyedüli koncepció a "még még még" elve volt, vagyis még agylerohasztóbb és villódzóbb, meg egy kicsit nehezebb is. Az eredeti ötlet még oké volt, de a második rész már egy eleve túltolt játék további túltolása. Egy nyugodt nap végén semmiképp ne ezt rakd be!

Let's Invade level 18Let's Invade game over

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.