Peter Shilton's Handball Maradona

>
Intro zene

Peter Shilton's Handball Maradona titleMint a játék nevéből is kiderülhet, kapuskodnunk kell. Fix szituációkat kínál elénk a játék, feladatunk a megfelelő időben a megfelelő irányba való vetődés. Három játékmód van benne. A gyakorlás magáért beszél. Az éles játék arról szól, hogy az ellenfél - vagy a második játékos - szintjétől függő erősségű támadásokat vezet a gép, és azokat kell hárítanunk.

Peter Shilton's Handball Maradona sarokrúgásEgy félidő 5 támadásvezetésből áll. A játék lényege ott jön elő, ha mind az 5 szituációt hibátlanul megoldod, hisz ekkor szintet lépsz. Vagyis az ellenfélnek erősebb támadásokat kell tudni hárítania. Harmadik játékmód a képesség fejlesztés. Ez is arról szól, hogy ha az aktuális szinteden 5 támadást kapott gól nélkül átvészelsz, akkor a te támadásaid jobbak lesznek. Gyorsabbak, változatosabbak. Az egyes szintekhez kódokat kapsz, így a játék újrakezdésekor a kód beírásával azon a szinten folytathatod, ahol abbahagytad.

Peter Shilton's Handball Maradona menüPeter Shilton's Handball Maradona csapatokPeter Shilton's Handball Maradona gólPeter Shilton's Handball Maradona akció

Linkek:

  > Dokumentáció
  > Wikipedia

Játékmenet:


READY.

> FOOLDAL

> JATEKOK