`

Pitstop II

Pitstop II startA legjobb C64-es Forma-1-es játék. Ketten is lehet játszani vele osztott képernyőn. 6 pálya van benne, amin 3, 6 vagy 9 kört mehetünk, 3 nehézségi fok közül választva. A játék lényege a helyes tempóválasztásban van. Az egyenesekben nyomhatjuk a gázt, egészen a maximális 251-ig, de a kanyarokban visszább kell vennünk.

Pitstop II boxutcaUgyanis ha a rázókövekhez súrlódunk, erősen kopnak a gumiabroncsok. A rajtuk látható elszíneződés jelenti az elhasználtságuk mértékét. A bokszutcai teendőket is magunknak kell ellátni, ahol ha sokat balfaszkodunk, akkor a kerékcsere és a tankolás együtt eltarthat akár 2 percig is. Az a rész ott elég körülményesre sikeredett.

Pitstop II menüMárpedig ha a körök számát magasabbra állítjuk, akkor mindenképp szükség lesz a kiállásra. Ha már a pirosban van az üzemanyag csík, vagy elkoptak a gumik, könnyen a gyepen találhatjuk magunkat. A menü tetszik a legjobban. A kockás zászlós mintás keret világbajnok, az aktív sorok kijelölésének megoldása úgyszintén.

Pitstop II előzésPitstop II title

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.