`

Randoom

>
Címkép zene

Randoom stage 4Mi vagyunk a teli négyzet, és a többi négyzetet kell elkapni a megfelelő sorrendben. Mindig az a négyzet a soros, ami ugyanolyan színű, mint mi. Túl sok értelemmel nem bírnak az üldözöttek, magatehetetlenül engedelmeskednek a gravitációnak, illetve ha platformon bóklásznak néha megváltoztatják az irányukat. A pályák vertikálisan végtelenítettek, ami kiesik alul, az beesik felül.

>
Játékzene #1

Randoom stage 3Mi annyival tudunk többet, hogy ugrani is tudunk. Fontos, hogy míg ugrás közben lehet manőverezni a levegőben, zuhanás közben nem! A pályából való kieséskor erre figyelni kell, ugyanis ha nem az épp üldözött négyzethez érünk hozzá, akkor életet veszítünk! Van, hogy könnyű a feladat, mert épp sorrendben zuhannak ránk a négyzetek, amik az elkapásuk után már mehetnek is a börtönbe. Látszik, hogy a rácsok mögött sem bírnak magukkal, izegnek-mozognak tovább a szűk téren belül is.

>
Játékzene #2

Randoom stage 7Általában nem szeretem az időlimitációt, de ebbe a játékba pont elkélt volna, hogy a minél gyorsabb összekapkodás jutalmazva legyen. A színsorrend fix, de szerintem jobb lett volna, ha pályánként változik. Száz pontonként jár egy plusz élet, ami meglepően gyorsan el is fogy ebben a szög egyszerű játékban. A játékzene és a hangeffektek fergetegesen jók, nagyon egyediek és passzolnak a négyzet kerget négyzetet hangulathoz.

Randoom címképRandoom stage 6

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.