`

Super Pipeline

>
Játékzene #1

Super Pipeline első pályaEz az a játék, ami a teljes családban sikert aratott. Talán az egyetlen, amivel még anyukám is játszott. Köszönhető ez a mókás zenéknek, a játék ötletességének és agresszivitás mentes lefolyásának. És ha már lefolyás, a játék célja épp ez. A kép alján lévő hordókat kell megtölteni folyadékkal. Ez a feladat magától is végbemenne, ha nem lennének különféle kártevők, akiknek valamilyen ismeretlen oknál fogva az a céljuk hogy kárt okozzanak a vezetékben és bennünk.

Super Pipeline második pályaA fehér ruhás szakit irányítjuk. Van egy társunk, akit mi csak kis inasnak hívtunk. Szorosan ragaszkodik hozzánk, mindig a sarkunkban van. A mi feladatunk, hogy ha valahol eltört a vezeték, akkor inasunkat odavezessük, és szereltessük meg vele. A javítás nem tart sokáig, pár kalapácsütés és folyhat is tovább a víz.

>
Játékzene #2

Super Pipeline hiba kijavításaAz ellenség a jobb oldali létrán siet fel és jut a vezetékekre. A bogarak csak mászkálnak, nem okoznak kárt a rendszerben, viszont ha nekünk jönnek, egy élet oda, így jobb ha őket sem engedjük fel. Ha a segítőnknek mennek neki akkor a pálya elején éled újra, és ha ismét a szárnyunk alá akarjuk venni, akkor vissza kell menni érte.

>
Játékzene #3

Super Pipeline falA főgonosz az az ellenség aki megtöri a vezetéket, így szabotálva missziónkat. Na, őt semmiképp se engedjük fel, mert ha megtöri valahol a csöveket, az irtó macera. Hisz akkor oda kell menni a helyszínre a segítővel kijavítani, de úgy, hogy nyilván mindeközben is jönnek fel a létrán az aprójószágok, akiket kéne irtani ezerrel.

>
Játékzene #4

Kellemetlen ellenfél még a rák (legalábbis mi így hívtuk). Ö kapásból a vezetéken jelenik meg, és csak hátulról, seggbelövéssel lehet kilőni. A készítők nem érték be ennyi zavaró elemmel. A 4. pályától kezdve átlőhetetlen fal van a létra egyes részei előtt, így még könnyebben feljuthatnak a csótányok. További nehezítés még, hogy egyre több folyadékot kell összegyűjteni.

Super Pipeline high scoreSzóval könnyűnek nem könnyű, viszont nehéz. A high score bevésése roppant ötletes, az inas kalapálja be a nevünket. Készült egy második része is a játéknak, részben módosult szabályokkal, de a lényeg nagyjából ugyanez. Nekünk csak az első rész volt meg, ráadásul a legelső kazettán (az A oldal 2/3-ánál kb., pontos fordulatszámot ne várj), így örökre megmarad.

>
Game over

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.