`

Trolley Follies

Trolley Follies első pályaEgy személyszállító vonattal kell a peronon várakozó embereket a megfelelő állomásra vinni. Amilyen színű az emberke, arra a helyre igyekszik. Ha egy színből több állomás is létezik, bármelyik megfelel neki. Annál több pont jár egy személy leszállításáért, minél hamarább érünk vele célba. A késlekedésünk miatt túl sokáig várakozni kényszerülők előbb-utóbb elhagyják a megállót, amiért pontlevonás a büntetés.

Trolley Follies vasúthálózatEgy pályát akkor teljesítünk, amikor elérjük az adott pályán előírt pontmennyiséget. Ekkor megnyílik a kiút, ami átvezet a következő terepre. Nem kötelező egyből átmenni, ha maradt időnk, akkor gyűjthetünk még egy kis bónuszt a távozás előtt. Viszont levonás esetén, a limit alá visszaesve bezáródik a kijárat, így csak akkor vállaljunk plusz műszakot, ha könnyen leszállítható utasokat látunk.

Trolley Follies exit openA sínek vonalvezetése egyre kesze-kuszább. Mindig a hozzánk legközelebbi váltókat tudjuk átváltani a tűzgombbal. Van, hogy maguktól is átállítódnak a pálya távoli részein, illetve néha akadályok zárnak le szakaszokat. Minden ütközés, vagy sínről való lefutás élet- és pontvesztéssel jár. Kétjátékos módban is játszható, ekkor különösen figyelni kell az ütközésekre!

Trolley Follies goal achievedTetszik, hogy teljesen általános az engine, vagyis nem fixen programozottak a pályák. A lentebb letölthető lemezes változatban még pályaszerkesztőt is találsz hozzá! Grafikailag és hangulatában tökéletesen Commodoreos. A játszhatósága is nagyon jó, a vonatok és sínek világát kedvelők egész biztosan órákra bele tudnak veszni a játékélménybe!

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.