`

ACE 2

>
SID

ACE 2 felszállásEgymás ellen játszható vadászrepülőgép-szimulátor. Nagyot ment a Top Gun akkoriban, és a vadászgépek is menők voltak. Az ágy szélén ülve, jobbra-balra dülöngélve a sok gétől, rángattuk a joystickot, mintha értenénk bármit is abból, amit a műszerfal mutat, és próbáltuk megkeresni egymást a levegőben. Teljesen bele tudtuk élni magunkat, élveztük a szabad repkedést az égen.

ACE 2Lehet a gép ellen is játszani, ha nem akadna partner. Két játékmód van, az egyikben földi célpontok is vannak, és a fegyverzetet is lehet állítani. Óriási könnyítés, hogy eleve a levegőben kezdünk, és nem kell felszállni. Ajánlott rögtön megnézni a térképet (X és V gombok), hogy képbe kerüljünk a pozíciónkról. Szárazföld és víz felett egyaránt repülhetünk, ez nem igazán számít semmit, csak más lesz a talaj színe.

ACE 2 térképHa egymásra talált a két fél, akkor jöhet a gépfegyver ropogtatás, és a lövedékek elől való kitérési manőverezés, ami a mi szintünkön egyet jelentett a joystick öntudatlan rángatásával. Lehet fegyvert váltani, van hőkövető rakéta, ami elől sokkal nehezebb kitérni. Ha leszedtek minket, akkor a következő repcsivel már szállhatunk is fel egy random helyen, és folytatódik a móka.

ACE 2 ellenség a láthatáronACE 2 telitalálat

Linkek


READY.

> FOOLDAL

> JATEKOK