`

Booga-Boo

>
Játékzene SID

Booga-Boo startHogy mekkora eredeti ötlet ez! Egy bolhával kell ugrálni, és úgy kell minél feljebb jutni. Csúcs szuper játék, csak kicsit nehéz, ugyanis az ugrás mértékét és ívét szinte lehetetlen pontosan bemérni. Amilyen hosszan húzzuk egy irányba a kart (mi így hívtuk a joystickot), annál nagyobb bolhapajtás nekirugaszkodása. A tűzgomb nyomva tartásával a képet tudjuk szabadon scrollozni, hogy rálássunk következő ugrásunk tervezett céljára.

Booga-Boo húsevő növényAkkor is nehéz lenne, ha csak a sziklaszirt platformok lennének a pályán, de a környezet nem élettelen, a gazdag flóra és fauna egy bolha számára veszélyforrás. A pálya alsó sarkaiban húsevő növények várják, hogy hibázzuk el az egyik ugrásunkat, és essünk beléjük. Ráadásul jelen van egy sárkány is, akinek minden életcélja az, hogy minket elfogyasszon vacsorára. Ahogy elnéztem, ő leginkább a pálya közepét uralja le, a növények meg a két szélét. Javasolt a szélek erőltetése, legalábbis én ott jutottam feljebb.

Booga-Boo sárkányEgy élet van, ha meghalunk, akkor újra a talajszintről kezdődik a móka, csak ki kell előtte várni a rövidke intrót, ami bemutatja, hogyan is került oda le bolha barátunk. Ez az intró még másodjára is rövidke, harmadjára már hosszabbnak tűnik, századjára meg hálát adsz annak, hogy kedvenc emulátorodba gyorsító funkciót is raktak. Rengeteget kell próbálkozni, sok a kudarc, olykor elég hamar. De mégsem lehet abbahagyni, mert az ötlet jó, a játékmenet jó, a karakter szimpatikus, a zene is passzol, szóval nagyon egyben van a játék. Nem is értem, hogy miért nem vitte tovább senki ezt az ötletet. Talán majd én.

Booga-Boo elkapott a sárkányBooga-Boo intró

A terep

Booga-Boo térkép

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.