`

Dig Dug

>
Játékzene

Dig Dug titleA Dig Dug egy arcade konverzió, ami máshonnan már ismerős játékelemek sokaságát vonultatja fel. Egy mukival kell ásni a föld alatt, és az üregekben ide-oda mászkáló lényeket kell kiirtani. Ez történhet felpumpálással és kidurrantással, de több pontot kapunk, ha köveket ejtünk rájuk.

Dig DugA szörnyek szellem formájában ki tudnak szabadulni szűk üregükből, át tudnak hatolni a tömör földkérgen, a játékos iránya felé tendálva. A zöld sárkányszerű szörny tüzet is tud okádni, de csak oldalirányba. Ajánlott gyorsan likvidálni az ellent, mert minél többen haladnak felénk, annál nehezebb a halálos kontakt elkerülése.

>
Zöldség megevés hang

Dig Dug zöldségHa legalább két követ leejtesz, akkor a pálya közepén megjelenik egy zöldség, aminek begyűjtése jó sok pontot ér. A felszedés hangeffektjét mintha hallottam volna már más játékban... A nehézségi szintet is zöldségek formájában lehet beállítani a menüben, a görögdinnye fokozaton már jó gyors szörnyeket ad be. De összességében ugyanazt kell csinálni mindig, semmilyen meglepetést nem tartogat a játék.

Dig Dug nyolcadik pályaA grafikára nem lehet panasz, színesek a pályák, és három pályánként változik a színséma. A zene végig ugyanaz a bugyuta dallam, de végül is passzol a játékhoz. Aki faék egyszerű szórakozást keres, az vágjon bele nyugodtan!

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.