`

Hungry Horace

>
Játékzene SID

Hungry HoraceEz egy teljesen szuper Pac-Man klón, sőt, sok téren többet is nyújt a nagy klasszikusnál. Például itt pályánként változó labirintus elrendezés van. Az is jó, hogy nem kell minden csillagocskát összeszedni a teljesítéshez, a kifelé nyilaknál bármikor elhagyhatjuk a pályát. Rejtett teleportok is vannak, amik ellenfeleink, a barna fejek elől való menekülést könnyítik meg.

Hungry Horace level 2Kezdetben csak egy enemy van, majd idővel kettő, három, szóval ajánlott sietni a gyűjtögetéssel. A csengettyű Horace power pillje, begyűjtve ő üldözheti a rémült kinézetűre torzult fejeket. Néha gyümölcsöket hagy maguk után az ellen, amit plusz pontokért meg lehet enni, de igazából ez sem csillapítja Horace éhségét.

Hungry Horace level 3A fehér hátterű grafika nekem jobban tetszik, mint a Pac-Man feketesége. A hangok is kellemesek, vidámak, egyedül a meghalás hangja rémes, már csak ezért is ajánlott életben maradni. Az irányítást is sikerült teljesen fluidra megírni. A hatalmas fejből és szempárból álló lila karakter is szimpatikus. Az egész összkép teljesen naiv, infantilis, vagyis tökéletes egy szórakoztató videójátékhoz.

Hungry Horace level 4Óriási hiba viszont, hogy mindössze 4 pályaelrendezést tartalmaz, és ez fájdalmasan repetitívvé teszi. Ugyanaz a négy labirintus ismétlődik a végtelenségig, annyi, hogy egy picit gyorsul. Ha legalább 12-16 elrendezést beleraktak volna, ez egy csillagos ötös játék lenne, de négy pályával sajnos csak egy kihagyott ziccer.

Linkek


READY.

> FOOLDAL

> JATEKOK