`

Shadow Switcher

>
Játékzene

Shadow Switcher címképKlasszikus gyűjtögetős, ellenség elkerülős platformjáték, egy egyszerű, de nagyszerű ötlettel megfűszerezve. A pályán elszórt érméket kell összegyűjteni, majd a végén az ajtón távozni. Az ellenségek ellen - akik megpróbálnak elkapni minket - semmilyen fegyverzettel nem rendelkezünk, így az elkerülésük az egyetlen megoldás. Ha kutyaszorítóba kerültünk, akkor a tűzgombbal árnyként a háttérbe tudunk vonulni, amire az alteregónk előtérbe kerül, így őt irányíthatjuk. A két karakterrel egymást segítve, ide-oda váltogatva kettejük között még a lehetetlennek tűnő kihívások is megoldhatóvá válnak.

Shadow Switcher level 1Kétjátékos módban is játszható, ahol mindig az aktív fél adhatja át az irányítást a megbújó csapattársnak. Szerintem egyedül könnyebb, mert egy ember logikája alapján épül fel a taktika, kooperatív módban lehetnek félreértések, bár ki tudja, talán épp attól lesz szórakoztatóbb.

Shadow Switcher level 4A pályák a szokásos platform elemekből épülnek fel: létrák, lézerkapuk, fogyó talaj, ajtók, kulcsok, liftek, stb... Az irányítás tökéletes, ahogyan egy 2018-as játéktól az már elvárt, semmilyen elakadás nem rontja el az élményt. Ugrani nem tudunk, de a létrákra akár esés közben is felkapaszkodhatunk, vagy le is eshetünk róluk. Apró tippem, hogy a zuhanás gyorsabb, mint a lefelé mászás. A lézerkapuk életveszélyesek, nagyon gyorsan váltanak. Főleg a későbbi pályákon kell jó ütemérzék a rajtuk való áthaladáshoz, amikor omlós talaj van előttük. A rácsos ajtókon csak akkor lehet áthaladni, ha van kulcsunk.

Shadow Switcher level 6A Fire Ant mintájára, itt is vannak fix úton őrködő, illetve az egész pályán cirkáló, vagy kifejezetten minket üldöző ellenségek is. Ha elkapnak, akkor egy életnek oda, és a pályát elölről kell kezdeni. Javaslom, hogy a két mukival mindig a tér két távoli szegletében tartózkodj, mert így egy átváltással el lehet csalogatni a butácska rosszakarókat. Negyven pálya van, egyre nehezedő feladványokkal. Akinek ez kevés, az talál beépített pályaszerkesztőt is!

Shadow Switcher level 7Shadow Switcher level 11

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.