`

The Forever Extending Hungry Snake

>
Játékzene

The Forever Extending Hungry Snake címképEgyfajta inverz kígyójáték. Folyamatosan hízik a kígyónk, akkor is, ha nem eszik. A pontszám is folyamatosan nő. A pályára záporoznak a megehető gyümölcsök, amikért plusz pont jár. Hogy ne érjen hamar véget a játék, a türkiz színű bombákat felvéve le tudjuk takarítani a képernyőt kígyóstul, gyümölcsöstül, mindenestül, így folytathatjuk örökkön terebélyesedő létünket.

The Forever Extending Hungry SnakeHalálfejek is hullanak, azoknak nem szabad nekimenni. Egy élet van, tehát nagyon pörög a játék. Sajnos nem sikerült precíziósra megoldani az irányítást. A Nokia 3330-amon a fősuli alatt meg tudtam nyerni úgy a kígyót, hogy a képernyő minden egyes részét a tekergő test tette ki, mert ott az irányítás metszően konkrét volt.

The Forever Extending Hungry Snake game overItt viszont néha kicsit előbb kell nyomni a kanyarodást, nem igazán érezni a kígyó fejét, néha indokolatlanul ütközik. Ha precíz lenne, el lehetne vele lenni. Így viszont sok esetben kitolásnak érzem a halálomat, és a sok újrakezdés után hamar megunom. A zene jó, de egy idő után az is monoton lesz, hisz minden új próbálkozás indításakor újrakezdi.

Linkek

Ha tetszik az oldal, ide kattintva támogathatod!

READY.